Zlepšite svoj partnerský vzťah


Nachádzate sa vo vzťahu no nenapĺňa vás tak ako by ste chceli? Chýba vám iskra, ktorá sa kdesi vytratila? Hľadáte nejaký nový spôsob ako zapáliť tu iskru? Už ste skúsili všetko dokonca ste navštívili aj sexuológa a furt nič? Tak v tomto prípade vám skúsime odporučiť tantrickú masáž pre páry. Pomáhajú posilniť intímne žitie s partnerom. Dokážu vytvoriť hlbšie porozumenie a zlepšiť dôveru. Predstavte si že len vďaka masáži naštartujete tú iskru vo vzťahu. Nájdete potešenie v sexe s vašou partnerkou alebo partnerom. Ako prebieha taká masáž doma? Ide hlavne o komunikáciu medzi vami dvoma.

masaž

Začnite klasickou masážou tela objímajte sa hladkajte sa alebo sa pritúľte. Jemné dotyky sú na začiatok tú najlepšou voľbou. Komunikujte medzi sebou, pochváľte jeden druhého. Povedzte mu ako sa cítite, čo sa vám na ňom páči a čo vás na ňom vzrušuje. Ukážte čo sa vám páči a kde sa ma dotýkať. A nechajte to plynúť. Ak by ste chceli pomôcť existujú tantrické salóny, kde vás masážou prevedie masér/masérka. Obaja sa odovzdáte do rúk masérky/maséra. Ona vám pomasíruje všetky časti tela vrátane hlavy, nôh, chodidiel, rúk pričom kladie dôraz na to čo máte radi.

ležanie

Počas masáže masér pracuje s piatimi typmi elementov ako sú zem, voda, oheň, vzduch a éter. Podľa toho na aký typ elementu sa chceme zamerať používame rôzne predmety napríklad ako: horúce uteráky, jemné alebo hebké predmety. Počas masáže si vychutnávate spoločné chvíle relaxu a potešenia. Po párovej masáži je vaše telo a myseľ pripravený prijímať nové veci. Využite tento čas prejdite sa po okolí, zájdite do prírody a komunikujte. Porozprávajte svojej polovičke čo ste zažili ako ste sa cítili. Povedzte mu/jej čo sa vám páči čo chcete zažiť spolu. Odkryte svoje tajné túžby. Otvorte sa jej a povedzte čo chcete. Nebojte sa o tom rozprávať toto vás dokáže posunúť vo vašom partnerskom živote. A zapálite znovu tu iskru, ktorá sa zdala že už zhasla.

Posted in Nezaradené